Postavite naš site kao Homepage!   Dodajte ovaj site u Favorites

NAVIGACIJA


BESPLATNE STVARI NAJRANG

  • Provjeri Page Rank za svoj web site pages instantly:
    Ovo je besplatna page rank provjera Page Rank Checker servisa

OVO MORATE IMATI


Razmjena banera 
Najbolji besplatni Webmaster programiAnVir Task Manager Free 5.2

Saznajte koje se aplikacije pokreću prilikom podizanja Windowsa uključujući i one skrivene.Vrlo dobar alat koji pruža prilično detaljan uvid u sve procese pokrenute na računalu. Uz odlično sučelje pregled pokrenutih procesa izveden je intuitivno naspram standardnog task managera ugrađenog u same Windowse. Svakako bolje rješenje od standardnog Task Manager-a!

  Više
box-hypervre

winseting.jpg

 

Ovdje možete naći dva najbolja programa za promociju vašeg sajta sasvim besplatno oni koji imaju svoje sajtove znaju šta to znači!!  Više
box-hypervre-FULL-small

winseting.jpg Jedan od besplatnih programa koji vas očekuju nakon učlanjenja koje je isto tako besplatno hipervre koji služi za automasko besplatno promovisanje vašeg sajta kod 360 slobodnih sajtova!
  Više
box-hypervre

winseting.jpg

Još jedan od besplatnih programa koji vas očekuju nakon učlanjenja koje je isto tako besplatno hipervre koji služi za automasko pronalaženje besplantih knjučnih riječi
za vaš sajt!

  Više
Splashup

winseting.jpg

Dragi Webmasteri ove programe morate iskoristiti ovako nešto još niste vidjeli. Splashup (www.splashup.com/) po izgledu se i ne razlikuje od sličnih Windowsovih programa, što znatno olakšava rad i snalaženje u njemu. Svim operacijama se pristupa preko menija ili paleta alatki. Program ima većinu uobičajenih funkcija kao što su markeri, kantice s bojom, unos teksta, označavanje dela slike i sl., ali i alatke za crtanje elipsi, krugova, pravougaonika i dr. Naravno, omogućeno je biranje boja s nekoliko paleta, kao i podešavanje debljine linija i popune. Isto tako, vrlo je korisna mogućnost rada sa slojevima. Iako ne baš najsrećnije realizovana, ona ispunjava svoju osnovnu namenu.!

  Više
Fotoflexer

winseting.jpg

Dok je Splashup prvenstveno orijentisan na obradu slika, Fotoflexer je nadmoćan u doradi postojećih slika. Njegove odlike su mnoštvo efekata, od kojih su neki zaista moćni i korisni, pregledno korisničko okruženje i dostupnost video uputstava.Dva najupečatljivije alatke su svakako Smart Resize i Smart Scissors. Pomoću prve se uklanja neki objekat iz kompozicije: treba označiti deo slike koji se uklanja i deo koji mora ostati nepromenjen.

  Više

 

1 2 3 4 5 6

Google oglasi

Free Website Hosting PLAAENE REKLAME

 

Free website Traffic  

RAZMJENA BANERA

 


Prijatelji sajta