Postavite naš site kao Homepage!   Dodajte ovaj site u Favorites

NAVIGACIJA


BESPLATNE STVARI NAJRANG

  • Provjeri Page Rank za svoj web site pages instantly:
    Ovo je besplatna page rank provjera Page Rank Checker servisa

OVO MORATE IMATI


Razmjena banera


 
Best programi - najbolji programi za zaradu
 


Google Toolbar - Ovaj mali program Vam može u mnogome pomoći prilkom špijuniranja konkurentskih sajtova. Uz pomoć Google Toolbar-a možete videti PR sajtova, linkove do konkurentskih sajtova itd itd. Download Google Toolbar Još bolja varijanta je da downloadujete Firefox browser sa ugrađenim Google Toolbarom.

 

Google AdSense account ¸

 

 

Ovde ćete naći sve što vam je potrebno za uspešnije online poslovanje. Konačno ćete i vi znati kako stvarno zaraditi novac online. Nećemo vas lagati, obečavajući vam basnoslovne sume ali uz malo truda moći cete sasvim pristojno zaraditi. Adsense zarada je tu za webmastere najbolja zarada na internetu i kao posao na internetu najbolja prilika za svakog webmastera. Slobodno kliknite na gugool oglase gdje piše Adsesnse.

 

Google uzima veliki deo internet profita koji se meri milionskim ciframa. Mali deo od tog velikog kolača možete uzeti i Vi. Upravo je to Google omogučio webmasterima pomoću programa Adsense.

 

Na nekoliko načina možete ostvariti profit sa Adsense programom:

Ako postavite odgovarajući kod u Vašu stranicu, u zavisnosto od sadržaja stranica prikazivače se odgovarajuće reklame. Svakim klikom na reklamu Vaša zarada je veća


Ubacivanjem koda za pretraživanje na Vašim stranicama


Reklamiranjem Google-ovih servisa i proizvoda. Za svaki download i instalaciju programa preko Google-a zarada je tu.


Adsense program je potpuno besplatan a isplata je redovna bez kašnjenja. Od skoro mogu da učestvuju i sajtovi sa našeg govornog područja.

I što je najbolje sve je na našem jeziku!!!

 

Adsense isplata


Google će Vam zaradu isplatiti svaki put kada dostignete 100$.

Isplata se vrši čekovima. Kada vam ček stigne odnosite ga na naplatu u neku od banaka. Provizija koju banke naplaćuju zavisi od banke do banke. Ne bi trebalo da je veca od 2% vrednosti čeka. Neke banke će vam odmah po donošenju čeka isplatiti novac, a kod nekih čete morate da čekate još 3-4 nedelje da oni pošalju ček na naplatu.

 

Adsense Help


Dali smo Vam sve neophodne informacije da krenete u zaradu uz Adsense i Google. Na njihovom sajtu se nalazi veoma detaljna i dobro urađena help sekcija. Takođe se nalazi i blog na kojem se može naći dosta korisnih postova i uputstava.

 

Adsense statisika


Kako bi se zarada konstantno povećavala vrlo je važno da pratite statistiku. Imate mogućnost kreiranja statistike za svaki tip reklame koja vam se prikazuje na sajtu. Tako da možete da uočite na koje reklame vam ljudi više klikću, a koje ignorišu.

Ponekad je dovoljno samo malo promeniti izgled reklame i broj klikova se može drastično uvečati. Poželjno je isprobati veči broj kombinacija izgleda reklama dok ne nađete one sa najboljim procentom klikova.

Veoma bitna je i pozicija reklama, tako da se trebate malo igrati sa različitim pozicijama reklama na sajtu, dok ne nađete najbolje pozicije.

 

SysSense - AdSense Monitor


Opis: SysSense je Vaš licni desktop Google Adsense monitor. Omogučava Vam da bez potrebe da se ulogujete na Vaš AdSense nalog uvek imate uvid u stanje na Vašem računu, kao i ostale statističke podatke kao što su broj impresija, broj klikova, CTR i ostalo.

Zahtevi:

Windows 98, Windows 2000, Windows XP, or Windows Vista

 


Google AdSense account

 

Title tag - Preporuka je da za svaku stranicu imate poseban Title Tag. On ne mora potpuno da bude različit ali bar u jednom delu neka se razlikuje. Napravite Title Tag iz tri dela razdvojen znakom Prvi deo neka bude vezan za kompletan sajt, u drugom delu neka bude kratak opis sajta a u trećem delu neka bude usko vezan za stranicu na kojoj se nalazi. Ovo je dobro kada pretraživaci indeksiraju Vaš sajt da na listi stranica bude što više razlicitih ključnih reči.


Meta keywords - Odredite 15 ključnih reci za Vaš sajt i snimite ih u jedan fajl. U svaku stranicu kopirajte ove ključne reči a pored njih dodajte još desetak ključnih reči koje su direktno vezane za sadržaj te stranice.


Meta Description - Za opis sajta uradite isto kao sa Title Tag-om. Jedna rečenica neka bude vezana generalno za sajt a pored nje dodajte još jednu koja je ukratko opisuje trenutni sadržaj stranice.


Registracija domena - Vrlo je bitno da naziv domena sadrži bar jednu ili dve ključne reči na koje ciljate. Gledajte da odaberete domen sa najvise 2-3 reci i neka one budu usko povezane sa onim što se nalazi na sajtu i na koje ključne reči ciljate.


Nazivi stranica - Nazive stranice imenujte takođe sa ključnim rečima, neka sadrže bar dve ključne reči koje su bitne za stranicu na kojoj se korisnik nalazi.

 

 
Google oglasi


PLAĆENE REKLAME

Free website Traffic  

RAZMJENA BANERA



Prijatelji sajta