Postavite naš site kao Homepage!   Dodajte ovaj site u Favorites

NAVIGACIJA


BESPLATNE STVARI NAJRANG

  • Provjeri Page Rank za svoj web site pages instantly:
    Ovo je besplatna page rank provjera Page Rank Checker servisa

OVO MORATE IMATI


Razmjena banera


 
Best programi - najbolji programi
 

Ad-Aware 2008 Free 7.1.0.11.

winseting.jpg

Ad-Aware 2008 vam nudi zaštitu od spyware napasnika, trojanaca, virusa, bootova i drugih malicioznih programa.

Ograničenja: Ad-Aware 2008 Free je besplatan samo za osobnu upotrebu. Za zaštitu u realnom vremenu morate korisiti komercijalne verzije programa.
Ad-Aware 2008 Free, Plus i Pro koriste istu instalacijsku datoteku.

Jedna od prvih aplikacija izgrađena pronaći će i maknuti spyware i adware, Ad-Aware je svoj ugled dobro opravdao. The Anniversary Edition izdavača nastavlja tradiciju adroitly adresiranja korisnik je na prvom mjestu.

Bez sumnje, ipak, ova verzija Ad-Aware uvelike poboljšana na ono što je bilo prije. On učitava brže tijekom boot ciklusa. Scans uzima manje vremena nego prije, previše - Quick Scan završi u manje od 10 minuta. Iako nismo primijetiti veliki lažno pozitivnih novosti za neki drugi program's uninstaller, nije bilo druge nedostatke u scan. Novi korisnici će primjetiti da je app obavlja brže od integriranih protuvirusa i antimalware programa, jer se samo plaćena verzija Ad-Aware dolazi sa AntiVirus dodatkom.

Neke važne karakteristike su onemogućeni u free verziji. Dok rootkit detekcija je prisutan, heuristike i real-time zaštita registra nisu. Ad-Aware Free ne može skenirati umreženi računari, pa čak i osnovna karakteristika kao što su ostaci planer off-limits to nonpaying kupaca. Vlasnički realnom vremenu branitelj Ad-Watch Live je reconfigured više glatko pokretanje u pozadini, medjutim, i čeznuti-vrijeme obožavatelji će primijetiti promjenu.

Interface preciziranjima čine ovaj program jednostavan za korištenje Ad-Aware yet. Akcijski gumb plasman na dnu je okno možda osjećate rasparen onima upoznat sa starijim verzijama, Sveukupno, Ad-Aware i dalje čine poboljšanja.

 

Download

 
Google oglasi


PLAĆENE REKLAME

Free website Traffic  

RAZMJENA BANERA


Prijatelji sajta