Postavite naš site kao Homepage!   Dodajte ovaj site u Favorites

NAVIGACIJA


BESPLATNE STVARI NAJRANG

  • Provjeri Page Rank za svoj web site pages instantly:
    Ovo je besplatna page rank provjera Page Rank Checker servisa

OVO MORATE IMATI


Razmjena banera


 
Best programi - najbolji programi
 

Internet Window Washer 2.3

winseting.jpg

Uklonite tragove vaših aktivnosti na računalu i internetu. Free Internet Window Washer je besplatan i jednostavan za upotrebu. Program će vam pomoći da uklonite tragove vaših aktivnosti na računalu i internetu

Free Internet Window Perilica je besplatni internet čistać gumica i privatnost čistionica softvera. Budući da rad na računalu i pregledavanje Interneta, ostavi iza sebe tragove vaše aktivnosti. Windows izgrađen funkcije neće zaštititi vas, većina se nemože izbrisati s njima. Dakle, bilo tko drugi ne može vidjeti ono što su radili na vašem računalu. Nadalje, velik dio vaše aktivnosti vrijedne informacije uzima prostora na disku, i ovaj prostor može biti vrlo koristan.

Sa jednostavnim klikom Free Internet Window Perilica sigurno će izbrisati Vaše internet lokacije, računalne aktivnosti i programe povijesti podataka pohranjenih u mnogo skrivenih datoteka na vašem računalu. Također, pruža Vam mogućnost da čiste podatke iz računala na siguran način, tako da više nisu mogli da se povrate.

Free Internet Window Perilica vam omogućuje brisanje prozora temp folderi pokrenite povijest, povijest pretraživanja, otvaranje / spremanje povijest, nedavni dokumenti, your browser's cache, kolačiće, povijest, posjetili URLove, kucanog URLove, auto kompletnu memoriju, datoteke Index.dat i mnogo više. Možete jednostavno izbrisati tragovi do 100 popularnim aplikacijama.

 

Download

 
Google oglasi


PLAĆENE REKLAME

Free website Traffic  

RAZMJENA BANERA


Prijatelji sajta