Postavite naš site kao Homepage!   Dodajte ovaj site u Favorites

NAVIGACIJA


BESPLATNE STVARI NAJRANG

  • Provjeri Page Rank za svoj web site pages instantly:
    Ovo je besplatna page rank provjera Page Rank Checker servisa

OVO MORATE IMATI


Razmjena banera


 
Best programi - najbolji programi
 

Auslogics System Information

winseting.jpg

Auslogics System Information Vam pruža računalo i Windows detalje, instalirane uređaje, procese i usluge, pamćenje i CENTRALNA PROCESORSKA JEDINICA običaj i ostale informacije. Možete istraživati detalje vaše računalo hardver, disk Pogoni, procesor, grafičku karticu i monitor. To je mnogo lakše koristiti i razumjeti od izgrađen-in Windows sistem informacije alat. Program je potpuno besplatan.

Krasno uređene dijelove sustava detalja, vizualni dijagrami i grafikoni će vam pomoći procijeniti sadašnje stanje i performanse Vašeg računala i operativnog sustava. Ukoliko morate poslati detalje o Vašim računalom na tehničku podršku Vašeg ISP ili proizvođača računala, program može pomoći generiranjem sveobuhvatan izvještaj u HTML-u, XML ili plain text formatu.

Program je 100% Vista i XP kompatibilan i podržava najnoviji uređaji od vodećih proizvođača hardvera, kao što su Intel, AMD, NVIDIA i drugi. Sa iz Auslogics System Information, imat ćete sve pojedinosti o svojem računalu na savjeta vaših prstiju.

Download

 
Google oglasi


PLAĆENE REKLAME

Free website Traffic  

RAZMJENA BANERA


Prijatelji sajta